Airflow optimalisatie voor uw serverracks reduceert airflow lekkage in uw datacenter met 86%

Het hedendaagse datacenter-landschap verplaatst zich meer en meer richting energie-efficiënte koeling-oplossingen. Free cooling, ook wel fresh air cooling genoemd, is één van de technieken die steeds vaker wordt gebruikt. Dit is een geweldige ontwikkeling richting een meer duurzame en winstgevende IT-sector, maar er is nog veel te winnen, vooral op het gebied goede luchtstroom-realisatie.

De dagelijkse praktijk wijst uit dat, ondanks een aantal nuttige maatregelen zoals de Cold Corridor of afdekpanelen, kleven er nog een flink aantal inefficiënte aspecten aan het luchtvervoersysteem. Als gevolg van bypass of recirculatie leidt slecht gebruik van de geïnstalleerde koeling capaciteit tot instabiel en onvoorspelbaar gedrag van luchtstromen.

Deze whitepaper laat zien hoe air-optimised serverracks en 19" accessoires de toelevering van luchtstromen op de juiste locatie, oftewel bij server-, netwerk- en opslagapparatuur. Door eenvoudige en goedkope verbeteringen kunt u enorme winst behalen op het gebied van energieverbruik en betrouwbaarheid.

Author: Ronver Systems

Copyright © 2012 Ronver Systems | sitemap | site by MoonWorks